Revolutionaire hypnotische (virtuele) maagband

Gemiddeld slagingspercentage van ruim 75% bij de virtuele maagband ten opzichte van zo’n 50% bij een reguliere, fysieke maagbandoperatie!

Revolutionaire hypnotische (virtuele) maagband in 4 stappen!

Sinds 20 juni 2016 kunt u de revolutionaire hypnotische virtuele maagband laten plaatsen bij Hypnototaal. In 4 sessies wordt u van het begin tot eind begeleid in de gehele procedure van de hypnotische virtuele maagband. De hypnotische virtuele maagband is dé ideale afvalmethode voor mensen met veel overgewicht of obesitas.

Zoals inmiddels steeds meer bekend wordt, is de vraag naar de hypnotische virtuele maagband inmiddels geëxplodeerd. Een kijkje op het internet kan daar meer inzicht in geven. Dat is ook niet verwonderlijk, gezien de hoge slagingspercentages, relatief goedkope prijzen en het veilige karakter van de hypnotische procedure; deze is namelijk zeer effectief zonder dat er fysiek wordt geopereerd.

Daarbij leidt deze methode tot veel betere resultaten dan diëten die uiteindelijk weer leiden tot terugvallen in het oude gewicht. Omdat via hypnose er een andere mindset wordt gecreëerd in uw onderbewustzijn die ook blijvend is, zal uw gewicht ook in de toekomst stabiel blijven als u eenmaal uw doelgewicht heeft bereikt en zult u geen last hebben van het bekende jo-jo effect waar veel mensen last van hebben als ze een diëet volgen en er daarna weer mee ophouden.

Wacht niet langer!

Met een gemiddeld slagingspercentage van ruim 75% bij de hypnotische virtuele maagband ten opzichte van zo’n 50% bij een reguliere, fysieke maagbandoperatie is het haast vanzelfsprekend dat de hypnotische virtuele maagband een betere keuze is. Tel daarbij op dat u bij een hypnotische virtuele maagband niet een echte operatie hoeft te ondergaan, u geen tijd kwijt bent met ziekenhuisopnames, dat er geen sprake is van bijwerkingen van narcose of medicatie, dat er geen complicaties kunnen optreden en dat er geen lichamelijke herstelperiode is, dan zijn dat wel heel erg veel belangrijke voordelen om te denken aan en te kiezen voor de hypnotische virtuele maagband.

Als laatste komt daar het kostenaspect nog bij. Voor de gehele procedure van de hypnotische virtuele maagband betaalt u  € 699,00. Als u zelf de kosten moet betalen voor een normale, reguliere maagbandoperatie, dan moet u al gauw rekening houden met een bedrag van tussen de € 5.000,00 en  € 10.000,00.

Indien u echt last heeft van overgewicht of obesitas en daar nu eindelijk eens aan wat wilt doen, neem dan contact op met Hypnototaal. Maak een afspraak en trakteer uzelf op een nieuw leven met een nieuw gewicht. Bel naar: 033-4795191, 06-15620725 of 06-37284510 of mail naar: info@hypnototaal.nl.

Over Hypnototaal:

Hypnototaal is specialist op het gebied van directe hypnose. Onze 2 praktijken bestrijken geheel Midden en Oost Nederland, maar we krijgen ook veel klanten uit de regio’s daarbuiten. U kunt onze praktijken vinden in Amersfoort en Apeldoorn. Wij zijn erkend en gecertificeerd en hechten veel waarde aan het geven van uitgebreide voorlichting en goede sessies.

Hypnototaal – vestiging Amersfoort
Van Boetzelaerlaan 24
3828 NS  Amersfoort (Hoogland)
Telefoon: 033 – 4795191
Mobiel: 06 – 15 620725

Hypnototaal – vestiging Apeldoorn
Sutton 15
7327 AB Apeldoorn (wijk Kuipersveld)
Telefoon: 033 – 4795191
Mobiel: 06 – 37284510

E-mail: info@hypnototaal.nl

Ruud Minderaa, Hypnototaal Amersfoort